Menu

KESÄLEIRIT TOTEUTUVAT SUUNNITELTUSTI!!!

Suomen hallitus linjasi eilen, että kokoontumisrajoitus lievennetään 50 henkilöön kesäkuusta alkaen. Tämä tarkoittaa, että kesän ratsastusleirit saadaan pitää suunnitellusti!!!!

Jos leirejä koskien tulee jotain muutoksia, ilmoitamme niistä. Jos et jostain syystä osallistu varaamallesi leirille, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian.

Jos et ole vielä varannut paikkaa kesän leireiltämme, niin vielä ehdit ilmoittautua mukaan (joitain vapaita paikkoja löytyy vielä)

LEIREILLÄ PYRITÄÄN NOUDATTAMAAN ALKUPERÄISIÄ KORONA-OHJEISTUKSIA MAHDOLLISIMMAN TARKASTI VAIKKA RAJOITUKSIA LIEVENNETÄÄNKIN MUUTEN!

 

Toukokuun loppuun saakka mennään vanhojen korona ohjeistuksien mukaan ELI

 • ÄLÄ TULE SAIRAANA TALLILLE tai jos joku perheestäsi sairastaa

• Pese kätesi kun tulet tallille huolella ja muutenkin muista hyvä käsihygienia

• Vältä turhia lähikontakteja toisiin ihmisiin

• Tallilla ylimääräinen oleskelu kielletty!!!

 

Tuntiratsastajat tulevat vain n.20min ennen tuntia ja tekevät perushoidon ja satuloinnin ja poistuvat heti hoidettuaan hevosen tunnin jälkeen.
Yksityisten hevosten omistajat vierailevat tallilla vain hoitoon ja ratsastukseen tarvittavan ajan, aikasuositus klo 14-17 välillä.
Epidemian aikana hoitajat eivät hoida tuntihevosia.

 

Nyt kaikki huomioikaa epidemia tallilla sekä yksityiselämässä tarkasti, jotta tämä loppuisi mahdollisimman nopeasti!??

 

Peruuta tuntisi, jos olet sairas tai et tule tunnille p.044-583 3670

 

Nyt siis mennään näillä suunnitelmilla eteenpäin ja toivotaan, että tilanne ei koronan vuoksi huonone ja vaikuta taas eri tavalla toimintaamme.